zaterdag 13 november 2010

Dag 12 Hollywood studio's


Na gisteravond zijn we alletwee veel te moe om veel te ondernemen,we gaan wel naar Hollywood studio's en doen daar de toy story attractie want dit is toch wel de topattractie van dit park en dat is ook wel te merken aan de wachttijden.
Er zijn geen fast passes meer te krijgen dus gaan we in de rij staan van 60 minuten,dit is voor het eerst deze vakantie dat we ergens langer hebben moeten wachten dan in de rij voor de gate bij het vertek op Schiphol.Wel is dit ook een superleuke attractie die je niet wilt missen.
Na toy story doen we american idol,dit is een soort prè Idols auditie en er is al iemand geweest die de top 5 van de live shows heeft gehaalt.
In principe doen er een aantal mensen achter de schermen auditie,degene die een beetje kunnen zingen gaan door naar de parkshow en de beste daarvan gaan naar de avondfinale en de winnaar krijgt een golden ticket voor de audities.
Bij ons waren er twee vrouwen en een man die meededen en ik moet zeggen dat ze alle drie niet echt slecht waren en de Engelse vrouw zelfs best wel goed en zij ging dus ook door naar de finale.
Het was nu al 2.30 en we zijn het park uitgegaan omdat we wilden gaan zwemmen.

Bij het zwembad is het best druk en het water is verwarmt,met een biertje erbij is het best wel relaxed.In de avond gaan we nog even bij epcot langs omdat we test track nog niet hadden gedaan en ook hier zijn de wachttijden nu een uur.
Als het al 8 uur is gaan we naar het Outback restaurant en hebben eindelijk de blooming union besteld en filet en ribeye steacks.
Helemaal vol gaan we terug naar bahama bay en vrijwel direkt daarna na bed.
Morgen staat shoppen en zwemmen op het programma.

1 opmerking:

  1. He, lees dit blog nu pas, heel leuk. Wat hebben jullie veel gedaan. Mooie foto's ook.Veel plezie met het shoppen morgen.

    BeantwoordenVerwijderen