zondag 14 november 2010

Dag13 premium outlet en minigolf

Vandaag gaan we op zoek naar koopjes bij de premium outlet maar eerst nog even langs bij de publix voor de nodige boodschappen.Het wordt vandaag een zonnige dag met een max temperatuur van rond de 25 graden en we slaan de pretparken vandaag even over,op fantasmic na hebben we alles gezien en gedaan wat we wilden.





Disney's festival of the masters


Dodge viper daar waar eens de virgin mega store was.

Na de eitjes en het stokbrood zijn we op weg gegaan naar de premium outlet alwaar het extreem druk is en met een mini starschip enterprize duurt het een half uurtje voordat we plek hebben gevonden.
Nadat we alle winkels langs zijn geweest en bij de meeste ook weer naar binnen gaan we met de handen vol tassen weer terug naar het appartement waar we nog even een duik nemen in het verwarmde zwembad,ook hier is het weer aardig druk.
Omdat we op de terugweg van de outlet een uur in de file hebben gestaan is het al aardig laat voor het eten en daarom gaan we in de buurt eten bij een vrij nieuwe longhorn steakhouse aan de highway 192,het eten is lekker en veel zoals zoveel in de u.s.


Tegen 10 uur gaan we nog bij de Congo river golf langs om een potje te minigolven,we hebben bij attraction tickets direct gratis kaartjes gekregen en besparen zo 11$ pp.
Als we uitgespeeld zijn gaan we terug naar bahama bay waar de bewaking ons bijna elke dag naar de deurkaart vraagt( toch wel zo veilig).
Het is nu al 11.45 en na een budweiser gaan we lekker slapen.
Morgen de laatste dag en dan staat fantasmic op het programma.


1 opmerking:

  1. Morgen alweer de laatste dag...oei, wat is dat weer snel gegaan.
    Heerlijk dat het van dat mooie weer is geweest en bedankt dat ik heb mogen meelezen wat jullie hebben beleefd.

    Veilige reis terug en succes met de Jetlag

    Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen