dinsdag 9 november 2010

Dag7 terug naar Orlando

Na het ontbijt gaan we met de bus naar het alamo verhuurstation,dit is veeeel kleiner dan op de vliegvelden en krijgen we te horen dat onze auto pas over 3uur terug komt en dat komt overeen met onze voucher dus kunnen we wachten of upgraden(tja alamo doet er alles aan om je op extra kosten te jagen),na wat onderhandelen krijgen we dan toch een grotere auto voor 10,99 per dag.
Met onze Dodge Journey xst rijden we dan over de turnpike richting bahama bay resort in Davenport waar we de komende 8 nachten zullen verblijven.
Dit is het resort waar we 2jaar geleden ook waren en dit was zo goed dat we dit nu weer hebben geboekt.



We moesten nog een uurtje wachten op housekeeping dus zijn we de nodige boodschappen gaan halen bij de publix om de hoek.
We gaan naar epcot om daar wat te eten op de food and drink festival,het is nu zondag dus is het best druk rondom de worldshowcase.We eten bij Griekenland,Argentiniƫ,marokko,duitsland en zuid Korea en bij Canada pakken we een biertje(moosebier).
Moe en vol kijken we nog naar het vuurwerk en gaan daarna terug naar ons "huisje".
De temperatuur vandaag was een record low met tijdens het vuurwerk temperaturen van rond de 12graden,ziet er raar uit in Orlando mensen met allemaal truien en jassen aan.

P.s. We hebben hier alleen wifi in het clubhuis dus het kan gebeuren dat de blog een dag later online komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten