zaterdag 6 november 2010

Dag 4 shop till you drop
Vanmorgen in het hotel ontbeten,dit is wel lekker relaxed na een dag of 3rennen over Manhattan en zo zijn we klaar voor een dagje shoppen in nyc.
De eerste stop die we maken is op 14th &columbus want daar ligt Apple store nummer 3,de vriendelijke mevrouw weet mij te vertellen dat er in de wijk soho nog een 4de Apple store ligt maar die zullen we vandaag niet doen.Het weer is compleet omgeslagen en van een zonnige 14/15 graden zijn er nog maar 12over en de regen komt de hele dag met bakken uit de lucht,ik hoop voor de marathon op zondag dat zij beter weer krijgen dan vandaag.
Omdat het vandaag shopdag is gaan we uiteraard naar Macy's waar ons tien verdiepingen vol winkelgenot staan te wachten,het is mooi om te zien dat de GLEE rage hier compleet heeft toegeslagen je kan geen winkel in kunt lopen of je ziet wel iets van glee.
De prijzen in new York liggen toch wel hoger dan in de rest van de states dus daarom lopen we met lege handen naar buiten.Aan de overkant ligt een Victoria secrets waar we ook nog snel binenglippen.We beginnen nu toch wel te merken dat 4dagen nyc een flinke aanslag is op onze lichamelijke gesteldheid en besluiten om het rustig aan te doen vandaag,dit is wel makkelijker gezegd dan gedaan aangezien amerikanen in new York maar 1snelheid hebben en dat is supersnel.
'smiddags gaan we nog even naar time square waar we geluk hebben want de nieuwe DISNEY store heeft vandaag zijn eerste softopening.De officiƫle opening is 9november.



Vanaf de roltrap



Midden in de winkel begane grond(2verdiepingen)



Ingang op time square

Geen opmerkingen:

Een reactie posten