donderdag 4 november 2010

Dag2 exploring Manhattan

Vanmorgen zoals verwacht erg vroeg wakker,om 5.15 sta ik al naast mijn bed.
We zijn op zoek gegaan naar de ontbijtruimte waar we de vorige keer(2008) hadden gegeten,na een uurtje zoeken zijn we maar naar een andere ontbijtzaak gegaan omdat we vergeten waren hoe groot new York ook alweer was.
Na het ontbijt zijn we naar de m&m's store op time square gegaan die echter nog niet open was dus daar gaan we van de week nog wel eens langs.
Dan op weg naar de apple store op de hoek van central park om te vragen hoe we de foto's kunnen uploaden,ze hebben hier een genius team waar je met al je vragen terecht kunt maar hier had de medewerker toch echt niet zoveel kaas van gegeten dus we zoeken het nog wel op het internet op,ergens moeten we het toch kunnen vinden(als iemand raad weet dan houdt ik me aanbevolen).
Tussendoor hebben we wat gegeten bij subway en zijn we naar chinatown gereden met de metro,hier zie je dus ook voor 97% alleen maar chinezen.de teksten staan dus ook allemaal in het Chinees.
Vanuit chinatown via een korte omweg naar ground zero gereden alwaar het een komen en gaan is van vrachtauto's.De bouw van de nieuwe freedomtower is al in volle gang.





Op de terugweg naar het hotel hebben we nog een stuk van de 7th avenue gelopen,daar kom je langs rockefeller center waar je kaartjes kunt kopen(26$) voor een bezoek van top of The rock men zegt dat het uitzicht hier mooier moet zijn dan op THE empire State building,misschien dat we dat later deze week nog eens gaan doen hier wel alvast een foto vanaf de ijsring naar boven toe genomen.





Ik heb hem maar even plat gelegd anders is mijn pagina zo snel vol.
'S avonds zijn we gaan eten in de wijk hel's kitchen,er gaan geruchten dat Gordon Ramsey hier de naam voor zijn programma heeft afgeleid.
In hel's kitchen zijn zoveel restaurants dat dat de keuze er niet makkelijker op maakt maar naar een kwartiertje lopen toch bij een steakhouse naar binnen geweest en lekker gegeten.
Moe en voldaan zijn we teruggegaan naar het hotel waar we in de bar nog een slaapmutsje hebben genomen waarna we beide wederom binnen enkele minuten lagen te dromen.
Morgen staat The Bronx Zoo op het programma.
Mocht het zo zijn dat de foto's niet zichtbaar zijn dan komen deze er later op te staan ivm problemen met publiceren van blogpress


Geen opmerkingen:

Een reactie posten