dinsdag 9 november 2010

Dag 8 Islands of adventure

Na eerst lekker uitgeslapen te hebben gaan we tegen 11uur naar universal studio's waar we toch wel benieuwd zijn naar Harry Potter world.Het lijkt niet zo druk want we hebben de auto dicht bij de ingang staan.Als we bij de splitsing van de 2parken staan valt op dat bijna iedereen naar links gaat naar de Island of adventure.
Als we bij het bord met de wachttijden aankomen zien we dat de wachttijden voor THE forbidden journey slechts een half uur zijn,met een grote glimlach lopen we rechtsom naar harry Potter world en zien dat dar de wachtrij op drie kwartier staat en er staat buiten een rij van 50 meter.
We sluiten achter aan en kunnen zo door naar binnen,de rij was eigenlijk voor de kluisjes omdat je geen tassen mee mag nemen in de ride.Bij de kluisjes gaan we naar links waar we zo door kunnen lopen tot in the greenhouse ,binnen loopt alles zo snel door dat je niet alle sprekende schilderijen kunt volgen.
In een half uur zijn we aan de beurt en .....weer eruit omdat ik niet de smalste ben en 1klik te kort kom moet ik weer naar de "indeelmevrouw" die me in de modified Seat rij zet(samen met de gemiddelde Amerikaan).Als we dan binnen 10 seconden weer opnieuw zitten zijn we dan toch onderweg,wat een gave atractie is dit,Lisa zit naast me en ik heb haar de hele tijd horen gillen omdat het ook best een intense atractie is.



Na een rondje over het park besluiten we nog een keer in the forbidden journey te gaan.






Het is nu half 5 en we gaan ook even bij de prime outlet langs omdat deze in de buurt liggen,hier is de sale ook al begonnen en wij maken daar goed gebruik van bepakt en bezakt gaan we naar de black angus voor een steak en schrimps en daarna terug naar bahama bay voor de nodige nachtrust.

1 opmerking:

  1. Wat heerlijk dat jullie zo snel konden doorlopen, en ach, dan loop je toch gewoon een keer op je gemak door de hal met de schilderijen...

    BeantwoordenVerwijderen