zondag 7 november 2010

Dag 6 aventura mall en ocean drive

Vanmorgen waren we beiden vrij vroeg op,na een heerlijke douche(regendouche) aan het ontbijt gegaan wat bij het hotel zit,dit is lekker relaxed tov new york.
Na het ontbijt zijn we langs het strand over de boulevard naar Ocean drive gelopen,als je uit de wind loopt is het best wel warm nu met zo'n 21graden en zonnig.Eenmaal op ocean drive nemen we de local bus naar ons hotel om onze truien om te ruilen voor t'shirts,daarna naar de bushalte alwaar we de bus naar aventura mall nemen(2$pp).Na een uurtje in de bus te hebben gezeten komen we aan bij de mall,gloeiende gloeiende wat zijn die dingen groot ze hebben hier wel meer dan 300winkels incl de warenhuizen van Macy's,Sears,Jc Penny's,Bloomingdale's en Nordlund.
Nu is vandaag de sale begonnen maar daar is nog niet echt iets van te merken want het is wel druk maar niet zo dat je niet meer normaal kunt lopen.
Uiteindelijk kopen we voor Lisa een paar gouden oorbellen met szwarofsky steentjes met 60% korting voor 57dollar.Ze hadden ook witgouden oorbellen met 80%korting maar die waren nog steeds 534$ dus die laten we maar liggen.
Na de nodige uurtjes rond te hebben gelopen gaan we weer terug naar ocean drive waar we bij een ondergaande zon lekker genieten van het eten en onze happy hour drankjes,na het eten lopen we via girardelli's(ijs) terug naar het hotel .
Morgen staat de reis naar Orlando op het programma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten